Bedrijfsplannen

Soms is het onontbeerlijk om een bedrijfsplan te maken voor een bestaand bedrijf. Gewoon weer even de puntjes op de i en een beleid maken voor de toekomst waar alle aspecten van het huidige bedrijf tegen het licht gehouden zijn. Ook hier bent u bij StartmetGea aan het juiste adres. Graag kijken wij over uw schouder mee, analyseren en maken een nieuw plan van aanpak.

Ook de mensen met interesse voor een eigen bedrijf, zijn bij ons welkom. Hoe en wat kunnen wij betekenen:

BEGELEIDEN NAAR ZELFSTANDIG ONDERNEMERSCHAP

Er drie verschillende mogelijkheden om zelfstandig ondernemerschap op te pakken. De eerste mogelijkheid is om een ondernemingsbranche te kopen uit de Webshop bij de website van U Wilt Werken site en deze zelfstandig verder op te pakken. Eventuele begeleiding is ook mogelijk, hier wordt een fixed uurtarief voor berekend. Voor de tweede aanpak van onder andere onze startersdiensten hebben wij gekozen voor een veel gebruikte Engelse uitspraak, namelijk K.I.S.S:

KEEP IT SIMPEL STUPID

Deze aanpak staat voor eenvoud en doorzichtigheid. Tevens hebben wij gemeend de situatie te moeten omdraaien. Ervaring heeft ons geleerd dat van ‘alles moeten’ een proces vertraagt of zelfs stagneren kan. Vanuit dit oogpunt hebben wij een aantal zaken zelf aangepakt. Wat gaan we voor u voorbereiden en tot welke hoogte doen we dat? Deze verschillen qua werkgebied, maar in de regel staan een aantal dingen vast.

Wij geven slechts een vrijblijvend advies en reiken mogelijkheden aan, zoals:

  • Wij zoeken een doel of beroep ( zelfstandig ondernemer)bedriijfsplan
  • Wij schrijven een bedrijfsplan
  • Wij onderzoeken de haalbaarheid en maken de prognose
  • Wij kunnen zorgen voor een werkplek via een externe partner
  • Wij zorgen voor de fiscale zaken via een externe partner
  • Wij zorgen voor de administratieve afhandeling ( in en extern)
  • Wij zorgen voor een handelsnaam
  • Wij zorgen voor netwerken
  • Wij zorgen voor begeleiding en blijven kijken of het past bij u en uw collega ondernemers
  • Wij zorgen voor de financiële middelen via externe relaties , bank of de overheid.

Alles geheel vrijblijvend.

WAT IS DAN HET VERVOLG TRAJECT?

Dan is de tijd aangebroken om u op te zoeken (tenzij u zichzelf heeft aangemeld). Wat verwachten wij van u? In één woord samengevat: 100% MOTIVATIE en willen werken aan uw eigen toekomst. De door ons gemaakte plannen en mogelijkheden worden als traject aangeboden via uitkeringsverstrekkende instanties, maar zijn ook voor een ieder aan te kopen met of zonder begeleiding (uwilwerken.nl – vacaturecentrale.eu).

Nieuwsgierig geworden?

E-mail ons gerust voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.