ZZP

Ondernemers hulp.

Eigenlijk kunnen we volstaan door u te verwijzen naar de pagina MKB. Hier word beschreven hoe en waar wij u kunnen helpen. Echter zijn er ook situaties waarbij het ondernemerschap nog niet rond is. al jaren in uw gedachte spelen kan, maar net die stap nog niet gemaakt is. Daarnaast kan het zijn dat u werkloos bent en naarstig op zoek bent naar werk en solliciteren uw dagelijkse bezigheid is geworden. Wellicht ook dan tijd om eens bij StartmetGea aan te kloppen. Ook daarin kunnen wij vaak oplossingen creëren waar u zelf niet of niet meer aan denkt. Het begeleiden naar zelfstandig ondernemersschap. Wij zeggen altijd:

KEEP IT SIMPEL STUPIDstartknop

Deze aanpak staat voor eenvoud en doorzichtigheid. Tevens hebben wij gemeend de situatie te moeten omdraaien. Ervaring heeft ons geleerd dat van ‘alles moeten’ een proces vertraagt of zelfs stagneren kan. Vanuit dit oogpunt hebben wij een aantal zaken zelf aangepakt. Wat gaan we voor u voorbereiden en tot welke hoogte doen we dat? Deze verschillen qua werkgebied, maar in de regel staan een aantal dingen vast.

Wij geven slechts een vrijblijvend advies en reiken mogelijkheden aan als u besluit of in twijfel staat ondernemer te worden.

Mail ons voor de mogelijkheden.