Oriëntatie

Oriënterende fase

Het eerste gesprek wordt ook wel een oriënterend gesprek genoemd. Graag krijgen willen wij in dit gesprek nader met je kennismaken om een globale indruk te krijgen van wie je bent of over welk bedrijf en vraagstukken we het hebben.

Niet alleen voor ons, maar ook voor jou heeft dit gesprek een oriënterend karakter. Ook jij hebt de mogelijkheid om zelf vragen te stellen en om te kijken of startmetgea en onze diensten daadwerkelijk bij je passen.

En dan?opportunity-is-here

Na het oriënterend gesprek hebben wij maar ook jullie de gelegenheid dingen even te laten bezinken. In negen uit tien gevallen komt het tot een daadwerkelijk samen oplossen of vernieuwen, maar we blijven vermelden dat een oriëntatie vrijblijvend is en niemand tot iets verplicht.

StartmetGea wil iedereen beantwoorden of helpen

Soms krijgen wij erg veel reacties en om met alle aanvragers een oriënterend gesprek te voeren, is dan nagenoeg onmogelijk. Daarom houden steeds meer bedrijven voorrondes, zogenaamde ‘speeddates’. In een of meerde korte gesprekken probeert men dan een beeld te krijgen. Na afloop worden de gesprekken geëvalueerd en wordt bekeken of we echt iets kunnen betekenen. bij drukte kan het zijn dat ook StartmetGea u hiervoor uitnodigt.