Efficiëntie

Efficiënt wil zeggen dat ervoor gezorgd wordt dat een inspanning met zo weinig mogelijk tijd of geld uitgevoerd wordt. Een maatregel is soms wel efficiënt, maar daarmee nog niet altijd effectief.

StartmetGea loopt samen met u alle aspecten door die nodig zijn om efficiënt met geld en uren om te gaan, zowel thuis als in het bedrijf. Hiermee bewerkstelligen wij een betere effectiviteit en uiteindelijk meer armslag voor andere dingen of  andere besteding van beschikbaar gekomen gelden.

Hoe dan?
Soms zijn de middelen om een doel te behalen erg eenvoudig, maar simpel weg niet bekend of niet bemind. Vanuit deze wetenschap gaan wij te werk. Ook hier is een goede analyse onontbeerlijk, en samenwerking een must. Samen lopen door de dingen die voor u zo heel vanzelfsprekend zijn geworden.
Denkt u eens aan:

 • Vaste uitgavepatronenefficentie
  energie, communicatie, administratie, fiscale zaken, vervoer, internet, website, computers, gsm, schoonmaak, studie, stage, huisvesting et cetera.
 • Ingeslopen kosten
  Verenigingen, keurmerken, goede doelen, lunch of diners, beurskosten, abonnementsvormen, et cetera.
 • Voortgang en reservering
  Pensioen,  investeringen, spaargelden, effecten en aandelen, tegoeden elders, uitgeleende zaken, openstaande posten, et cetera.
 • Toekomst en vooruitgaan
  Structureel kijken naar mogelijkheden, uitbreiden diensten, doorvoeren van bezuinigingen, innovatie mogelijkheden, afzet en marktverbreden, et cetera.

Bovenstaand hebben wij enkele punten van aandacht opgesomd. Echter zijn er veel meer zaken die u als particulier of bedrijf en al zeker in de combinatie verbetering kunnen gaan opleveren. Graag lopen wij met u objectief en geheel discreet alles tot in de finesse door.

Mail ons voor een afspraak en begin nu!